El cant d’una terra, de la Fe Ferré, ja té la seva ruta poètica a la natura

Els «Camins de Lletres», ruta poètica i paisatgística nascuda oficialment ahir i que ja forma part del Wikiloc, permet viure en plena natura l’aire, els colors, el paisatge i les emocions que la poeta Fe Ferré ha descrit amb tanta bellesa al seu llibre «El cant d’una terra» que hem tingut el plaer de publicar amb La Banya Edicions.

Aquest dissabte un nodrit grup de persones, de totes les edats, hem fet aquesta ruta que ens ha enamorat i apassionat. Hem entès de primera mà i en primera persona com un petit poble com Cabacés, i el seu entorn, poden arribar a captivar a cada ésser, cada ànima, que l’observa en calma i buscant pau.

A cada espai on la Fe hi havia escrit um poema, hi hem llegit el poema i li hem deixat penjat per als caminants que ara aniran passant per aquesta ruta.

Des de La Banya Edicions, la nostra enhorabona a la Fe i a la gent de Cabacés Turisme i Ajuntament de Cabacés per fer-ho apostar-hi i fer-ho possible. Si voleu el llibre de la Fe, al poble en tenen i no patiu que aviat farem la tercera edició però encara teniu a la venda al segona.

Us deixem amb algunes de les imatges d’aquest dissabte. En breu us compartirem alguns vídeos.