Es presenta a Barcelona el llibre “Fet a mà” d’Antoni Narbona

La ciutat de Barcelona acollirà la presentació del llibre “Fet a mà” d’Antoni Narbona. L’obra, publicada per La Banya Edicions, ens recorda que de totes les empreses en què podem participar a la nostra vida, la més important és la de fer-nos a nosaltres mateixos, de manera que siguem viables, sostenibles i duradors.

La presentació tindrà lloc aquest dimarts 10 d’octubre, a les 18.30h, al Mercat de l’Abaceria situat al passeig de Sant Joan 168 de Barcelona. A més de l’autor, intervindran el prologuista del llibre, Enric Sirvent, i Miquel Pintó que farà la presentació.

Com explicarà en aquest acte el propi Narbona, el llibre fa un recorregut per les diferents etapes de la vida, comparant aspectes empresarials i humanístics. Aquest no és un llibre d’autoajuda sinó un llibre d’acompanyament que tracta sobre com hem de construir el que l’autor anomena “el nostre cistell vital”, aquell que ens ha d’acompanyar tota la vida i que ens diu què hi hem de portar o per quan ho necessitem.

Antonio Narbona és titulat en Fisioteràpia i Infermeria, té una àmplia formació en màsters i postgraus universitaris relacionats amb les ciències de la salut; i està especialitzat en Salut Pública a les àrees d’Educació per a la Salut i Gestió sanitària.

Ha estat Degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (1996-2002) i Director del Telèfon de l’Esperança de Barcelona, entre altres activitats. Ha rebut la Medalla d’Or a la trajectòria professional el 2012 atorgada pel Fòrum Europa 2001 i el Premi Ciutadà Europeu el 2013, per la seva col·laboració a la creació de l’espai europeu en educació.