Fet a mà

De totes les empreses en què podem participar a la nostra vida, la més important és la de fer-nos a nosaltres mateixos, de manera que siguem viables, sostenibles i duradors. I aquesta és una tasca que hem de fer nosaltres de forma artesanal, a mà, per això el títol del llibre FET a MÀ, l’ofici de fer-se un mateix, sense distinció de gènere.

D’això tracta aquesta obra i ho fa mitjançant un recorregut per les diferents etapes de la vida, comparant aspectes empresarials i humanístics. Aquest no és un llibre d’autoajuda sinó un llibre d’acompanyament que tracta sobre com hem de construir el nostre cistell vital, aquell que ens ha d’acompanyar tota la vida, i que ens diu què hi hem de portar, per quan ho necessitem. Per tant, va dirigit a totes les persones que estan construint aquest cistell vital i a les que tindran la responsabilitat d’ensenyar a altres, a construir-lo.

Antonio Narbona Jiménez, nascut a Barcelona, és titulat en Fisioteràpia i Infermeria. Té una àmplia formació en màsters i postgraus universitaris relacionats amb les ciències de la salut; i està especialitzat en Salut Pública, a les àrees d’Educació per a la Salut i Gestió sanitària.

Ha exercit professionalment dins de les competències pròpies de la seva formació i especialment dins l’àmbit educatiu universitari, exercint càrrecs de Direcció i Gestió i com a docent, durant més de 40 anys, col·laborant amb les Universitats: Autònoma de Barcelona, de Barcelona , de Girona, Rovira i Virgili de Tarragona, a centres adscrits a les mateixes i a les Universitats, Internacional de Catalunya i Isabel I de Burgos entre altres.

Ha estat Degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (1996-2002) i Director del Telèfon de l’Esperança de Barcelona, entre altres activitats. Ha rebut la Medalla d’Or a la trajectòria professional el 2012 atorgada pel Fòrum Europa 2001 i el Premi Ciutadà Europeu el 2013, per la seva col·laboració a la creació de l’espai europeu en educació.

Títol: Fet a mà

Autors Antonio Narbona Jiménez

ISBN 978-84-09-54737-1

Pàgines: 202

Mides: 148 x 210 mm

Any: 2023

Idioma: castellà

Preu: 17 €