L’escriptora vilassarenca Maria Sanplà presenta la seva nova novel·la a Mataró i Argentona

La Llibreria Buc de Llibres de Mataró ha acollit aquest  1 de desembre la presentació oficial de “Déjà lu, Helena”, la nova novel·la de l’escriptora vilassarenca Maria Sanplà que, després de l’èxit assolit amb la seva primera obra, publicada el 2017, torna al mercat editorial amb un llibre editat per La Banya Edicions que captivarà al lector des del primer moment, amb un missatge clar i directe, sense ornaments i abastant situacions plenes de dicotomies per a la protagonista, la Paula.

Maria Saplà és el pseudònim de Maria Planas, nascuda a Vilassar de Dalt i dedicada de ple a la filologia, la correcció i la traducció de la llengua i la literatura. També ensenya recursos literaris a futurs escriptors a través de cursos i tallers, una activitat que complementa amb la seva trajectòria com a escriptora.

La presentació de la llibreria Buc de llibres de Mataró ha estat la primera presentació del nou llibre però no pas l’única. El divendres dia 2 ha tingut lloc una nova presentació, en aquest cas a la Biblioteca d’Argentona. A partir d’ara, Maria Sanplà serà a altres biblioteques per seguir donant a conèixer la seva obra, com ara Cabrils, Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar, Teià o Cardedeu, a més de la llibreria Ona de Barcelona.

Presentació a Mataró.
Acte de presentació a Argentona.
Presentació a Argentona.