Memòries polítiques

El polifacètic i camaleònic Ariel Santamaria, que va ser el primer regidor juantxi de l’Ajuntament de Reus entre els anys 2002 i 2011, presenta en aquest llibre les seves memòries polítiques. L’autor fa un extens repàs a la seva trajectòria política iniciada l’any 2003, amb la creació de la CORI, i que va arribar al seu punt més àlgid quatre anys més tard quan aquest partit va aconseguir representació municipal. Santamaria també parla de les eleccions de l’any 2011 en les que, per pocs vots, la CORI es va quedar fora del saló de plens reusenc.

El llibre, que és un treball de camp necessari per entendre una etapa política molt important i moguda a la ciutat de Reus, apropa al lector molts petits secrets i detalls que normalment no arriben a la societat a través dels mitjans de comunicació ni per altres vies. Anècdotes, vivències, experiències i sentiments, s’uneixen en aquesta obra de 652 pàgines on l’Ariel també parla de la seva faceta com a cantautor juantxi i d’altres èpoques de la seva vida.

Al llibre hi col·laboren una tretzena de persones –representants de la societat reusencs, ex polítics, amics i periodistes- fent una visió personal sobre l’Ariel i la CORI. La portada és del dissenyador gràfic Jordi Romero.

Autors: Ariel Santamaria

ISBN: 978-84-617994-3-5

Pàgines: 652

Mides: 150 x 230 mm

Any: 2018

Idioma: català

Preu: 18 €